V polovině zápasnické ligy jsme na 2. místě

Ke třetímu kolu 1. zápasnické ligy jsme zajižděli v sobotu 6.5. do Teplic. Náš tým měl poprvé v této soutěži obsazeny všechny váhy a v našem dresu se předtavily hned tři zápasníci, kteří měli v Teplicích svou ligovou premiéru. Toto kolo opět ukázalo, jak vyrovnaná je letos liga a že bude zajímavá až do samého konce, prozatím jsme na 2. – 3. místě.

Výborný výkon předvedl Štěpán Šmejkal,  který porazil svého přemožitele z posledního MČR. “Závodilo se mi dobře, hned první zápas jsem zvítězil na lopatky. Ve druhém zápase jsem se postavil favoritovi, nejlepšímu zápasníkovi Třinecka. Bylo to už 12:0, rozhodčí chtěl už písknout technickou, ale vzápětí jsem ho dostal na lopatky.” Šmejkal nepodlehl emocím a zápas bral také jako přípravu na turnaj v Německu i letošní mistrovství. Pozdau nezůstali ani ostatní, opět výborně zazápasil Tomáš Jedlička, který svými výkony potvrdil ze je velkou oporou týmu,  stejně tak jako Tomáš Kott. Velkou nadějí je Mike Juřík, který i přes svuj nízký věk zápasil a prokázal svou technickou i taktickou vyzrálost. Za předchozí kola byl položen na lopatky pouze jednou. Týmu chyběly opory Petr Honsa s Hubertem Otýpkou. Svou výkonnost prokázali i další muži a tak trenér Jakub Krucký hodnotí celkový projev týmu jako velmi dobrý.

Teplická hala
Teplická hala

Už jsme za polovinou zápasnické ligy. Čtvrté ligové kolo budeme hostit v domácím prostředí TJ Sokol Vyšehrad, kam srdečně zveme všechny fanoušky!

Výsledky našeho týmu ve třetím kole:
TJ Sokol Vyšehrad/KA Smíchov – SO Zápas Teplice           5:5
TJ Sokol Vyšehrad/KA Smíchov – TJ Sokol H.Králové           8:2
TJ Sokol Vyšehrad/KA Smíchov – TAH Hellas Brno 5            5:5
TJ Sokol Vyšehrad/kA Smíchov – TJ Sokol Vítkovice              3:7

Tabulka po třetím kole:
1. TJ Sokol Vítkovice                                      19 bodů
2.-3. TJ Sokol Vyšehrad/KA Smíchov        15  bodů
          SO Zápas Teplice                                   15  bodů
4. TAk Hellas Brno                                          10 bodů
5. TJ Sokol Hradec Králové                            1 bod